Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler
2020-11-03 12:38:30

MUCİZELER BİZİMLE

Selva Demir

selvademirci09@gmail.com 03 Kasım 2020, 12:38

Yaşamak ; o kadar güzel ki.. Nefes alabilmek, yürüyebilmek, yemek yiyebilmek,su içebilmek, sevdiklerini yanında hissedebilmek, aile olabilmek,çalışabilmek….. hayat her şeye rağmen zorluklar içinde bizi harmanlasa da, rutin yaşamda sıradan saydığımız her şey ama her şey inanın o kadar eşsiz ve kıymetli ki…
Depremdi evet 2020 yılının felaketlerinden biri de depremdi. İzmir can çekişti, içimiz kıyıldı, yüreklerimiz insan olduğumuzu bir kez daha bize hatırlatmayı geciktirmedi. Bedenler ansızın gelen afetle kurtarılmayı bekledi. Kimisi başaramadı hayata tutunmayı kimisi de sevdiklerine ve yaşama göz kırptı yeniden …. O kadar duygusal, yoğun bir dönemin içindeyiz ki tutunabilmek gözünüzü açıp nefes aldığınızı bilebilmek ve sizin canınızı kurtarmak uğruna canla başla saatlerce kendinden feda eden herkesi, o gözündeki insanlık göz yaşıyla, tekrardan elini sımsıkı tutabildiğini hissedebilmek tarifi çok ama çok zor
İki melek daha kurtuldu; önce elifi melekler bize bağışladı ardından 91 saat sonra bir melek daha dünyadan ve yaşamaktan vazgeçmedi. Yüce Allah bize gene mucizelerini öyle güzel gösterdi ki…Bu denli küçük bir bedenin yaşamı en zor yerinden devam ettirmesi nasıl bir güçtür. Yaşanılanlardan öyle çok ders almamız gereken anekdotlar var ki.
Şöyle bir düşünüyorum da bu kadar güzelliklerle dolu bir dünyada her şeyi cehenneme biz insanoğlu çeviriyoruz. Hem de hiç acımadan, üzülmeden.. Şu yaşananlara bir bakın bir tartın değer mi onca savaşa, bitmek bilmeyen hırslara, kıskançlıklara, cinayetlere, kalp kırmalara, para uğruna yapılan tüm sahtekarlıklara bir bakın,değer mi ????
Her zaman inandım mucizelerin var olduğuna ve inanmaya devam edeceğim. Mucizeler, umutları besler ve her yürek kendi için hazırlanan mucizesini bekler. İnanmak dileğiyle, mucizeler bizimle olsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.