TİNGADER Genel Başkanının TEKGÜÇ-DER Ziyareti

banner35

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Şener Taşören, Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Genel Başkanlığı’nı ziyaret etti.

TİNGADER Genel Başkanının TEKGÜÇ-DER Ziyareti

Ziyaretinde konuşan Şener Taşören, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik açıdan emeklilerin teşkilatlandırılması için birlikte hareket ederek Emekli ve toplumsal sorunları çözmeyi amaç edinmenizden memnuniyetlerimizi belirtmek ve sizleri dinlemek için ziyarete bulunduk dedi!

TEKGÜÇ-DER Genel Başkanı Erdal Demir; Türkiye’nin ilklerinden sayılacak İnternet ve Gazetecilik üzerine teşkilatlandırdığınız TİNGADER’in tüm yapılanma ve faaliyetlerini basın adına yapıcı ve örgün bir yapılanma olarak izlerken, gazeteciliğin Türkiye’de içinden bulunduğu sorunların üstesinden geleceğini umutla bekliyoruz! Basının halkın yanında olması, doğru bilgi aktarma ve şeffaf davranması bizler için önemlidir! Türkiye’nin sosyal sorunlarının ön planda tutulması STK, Sendikalar ve geniş halk kitlelerinin birlikte dayanışma ve hareket biçiminden yola çıkarak halledileceğine inanan tarafta durduğumuzu bilmenizi isteriz. Ziyaretiniz memnuniyet verici ve diren ve umut aşılayıcıdır! Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 13:27

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER