Aydın Çağdaş Eğitim Derneği(AY-ÇAĞ) 8 Mart Dünya Kadın Emekçileri Günü dolayısıyla bir anma mesaj yayınladı. Dernek mesajında;
“Aydınlık bir geleceğin mimarlarını yaratmak annelerden, babalardan ve o milletin eğitime verdiği ihtimam ve önemden geçer! Böyle söylüyor AY -ÇAĞ (Aydın Çağdaş Eğitim Derneği) yönetim kurulu!
Biz aydınlık geleceğin öncü güçleri olarak ülkemizin eğitiminde çağdaş bir çizgiyi ve eğitimde zengin bilgeliğin yapılanmasını yaratmak adına faaliyette bulunmanın huzuru ve azmi içerisindeyiz!
Ülkemizde ve Aydın da yüzlerce zeki çocukların imkânsızlıktan dolayı eğitime adım atamadıklarını eğitim için yola çıksalar bile ekonomik zorlukların bu yolu terk etmelerine neden olduğunu görmekteyiz! Derneğimiz geleceği teslim edeceğimiz yeni dimağların imkânsızlıklarını aşmak ve onları muasır bir Türkiye’yi yaratma imkânını yakalamalarını hedef edinerek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz!
Bu amaç ve gaye ile yola çıkan kadınlarımızın, emek vererek geleceğe ışık tutan kadınlarımızın, her doğdukları bir çocuğun ülke için yetiştirilme azmi içerisinde olan kadınlarımızın, geçmişte ve gelecekte bu ülke adına tüm imkan ve imkansızlıklara rağmen bayrak elde önde koşan kadınlarımızın, dünyayı bir gün kadınların başarısı mutlu bir yaşama kavuşturacak inancında olan kadınlarımızın gününü AY- ÇAĞ yönetim kurulu olarak anıyoruz” ifadeleri yer aldı.
H:SD