Minik tenisçilerden büyük başarı

banner35

İZMİR'DE 11-14 HAZİRAN 2024 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN 100. YIL MİNİKLER TAKIM VE FERDİ MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA AYDIN İLİMİZİ TEMSİL EDEN SPORCULAR BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ.

Minik tenisçilerden büyük başarı

İzmir’de 11-14 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen 100. Yıl Minikler Takım ve Ferdi Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Aydın ilimizi temsil eden sporcular büyük başarılar elde etti.

Takım müsabakalarında Aydın’ı temsil eden sporcular, müsabakalar boyunca sergilemiş oldukları performansla ikincilik sırasını elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Takım olarak sergiledikleri uyum ve azim önemli dereceyi getirirken, ferdi müsabakalarda ise Aydın’ı temsil eden sporcu Furkan Konyalı dördüncü olmayı başardı. Konyalı, turnuva boyunca gösterdiği performansla izleyicilerden takdir topladı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Şampiyonada ilimizi temsil eden sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Gelecek turnuvalarda da sporcularımızın aynı azim ve kararlılıkla mücadele edeceğine inancımız tamdır" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 16:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER