FIFA standartlarındaki futbol sahası törenle açıldı

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE KOÇARLI'NIN BIYIKLI MAHALLESİ'NDE YAPIMI TAMAMLANAN FIFA STANDARTLARINDAKİ FUTBOL SAHASI, GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI SAYIN ENES EMİNOĞLU’NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENLE AÇILDI. BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, KURDELEYİ KESEREK SAHAYI RESMEN HİZMETE AÇTI.

FIFA standartlarındaki futbol sahası törenle açıldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan FIFA standartlarındaki futbol sahası, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın Enes Eminoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı. Bakan Yardımcısı Eminoğlu, kurdeleyi keserek sahayı resmen hizmete açtı.

Açılış töreninde, Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu için hazırlanan zeybek gösterisi büyük ilgi gördü. Gösterinin ardından Eminoğlu, çocuklarla birlikte futbol oynayarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Gerçekleştirilen açılış törenin ardından Germencik ilçesine geçen Bakan Yardımcısı Eminoğlu, yapımında son aşamalara gelinen Gençlik Merkezi inşaatında da incelemelerde bulundu. Aydın’daki spor yatımlarının bir bir hayata geçtiğinin vurgulandığı ziyarette yeni spor tesislerinin gençler ve sporcular için önemli birer merkez haline gelmesinin hedeflendiği belirtildi. Ayrıca Aydın’da spor altyapısının güçlendirilmesi yönündeki çalışmaların da hız kesmeden devam edeceği açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER