Aydınlı özel sporcular Türkiye şampiyonu oldu

banner35

AYDIN (İHA) – KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUL SPORLARI OTİZM MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA AYDIN’I TEMSİL EDEN ÖZEL SPORCULAR ŞÜKRÜ MERT ÇELİK VE ECE VOLKAN, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU.

Aydınlı özel sporcular Türkiye şampiyonu oldu

Kayseri’de gerçekleştirilen Okul Sporları Otizm Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil eden özel sporcular Şükrü Mert Çelik ve Ece Volkan, Türkiye birincisi oldu.

Okul Sporları Otizm Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 25-29 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirildi. Aydın’dan katılan özel sporcular ise şampiyonaya damga vurdu. Büyük bir başarıya imza atan Aydınlı özel sporcular Şükrü Mert Çelik ve Ece Volkan, gösterdikleri başarılı performansın ardından Türkiye şampiyonu olurken, Aydın’ın gururu oldu.

Özel sporcuların azim ve kararlılık örneği sergilediklerini ifade eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu; “Şükrü Mert Çelik ve Ece Volkan, yalnızca spor alanında değil, azim ve kararlılıklarıyla da örnek oldular. Onların bu başarıları, tüm engellere rağmen neler başarılabileceğinin en güzel göstergesidir. Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER