Aydın’ın Sultanları’na, genç orta oyuncu desteği

banner35

YENİ SEZON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, GENÇ ORTA OYUNCU SEHER AKSOY’U KADROSUNA KATTI.

Aydın’ın Sultanları’na, genç orta oyuncu desteği

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, genç orta oyuncu Seher Aksoy’u kadrosuna kattı.

Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon çalışmalarını sürdürürken transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Başarılı sporcuları kadrosuna katan mavi beyazlı ekip, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen genç orta oyuncu Seher Aksoy ile sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki yetenekli oyuncu, önümüzdeki sezon Aydın ekibi için ter dökecek.

Transfer ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Hoş geldin, Seher Aksoy. Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen genç orta oyuncu Seher Aksoy ile sözleşme imzaladı. Sporcumuzun başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 16:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER