Yerel Yönetimlerle Uğraşmayın

banner35

Sonuç; Mücadele Demokrasi’yi kurtarma adına dönüştü! Millet iki uçlu siyaset ve iki uçlu ekonomi arasında debelenip dururken en düşük kira 15000 Tl oldu. Günlük ekmek gideri 130 Tl oldu. Domates 40 Tl oldu! Emekli Bayram Paşa Camiinde dilenecek duruma düştü!

Yerel Yönetimlerle Uğraşmayın

SOSYAL DEVLET ADINA MÜCADELE DEMOKRASİDEN KAYNAKLI VE DEMOKRASİ ADINA YILLARDIR YAPILIYOR!

Sonuç; Mücadele Demokrasi’yi kurtarma adına dönüştü! Millet iki uçlu siyaset ve iki uçlu ekonomi arasında debelenip dururken en düşük kira 15000 Tl oldu. Günlük ekmek gideri 130 Tl oldu. Domates 40 Tl oldu! Emekli Bayram Paşa Camiinde dilenecek duruma düştü!

Türk Milleti Anadolu kültürünün sahibidir! Türk Milleti Horasan dan gelen Anadolu kültürü ile inanç ve vicdan yapısına sahiptir!

Bu Anadolu insan yapısı bu devleti ayakta tutarken, bu yapıyı asimile etmek için oligarşi bir yapılanmayla BM Toplama kampına dönüştürülen Türkiye; kendi insanını unutup, toplama kampındakilere sahip çıkıyor! Yetmedi vatandaşlık veriyor! Ankara’nın göbeğinde neredeyim, nereliyim diyecek kadar içimizde toplama kampının adamları dolaşıyor!

Yerel yönetim iktidarı değişti! İşte bu yüzden değişti! Denize düşen yılana sarılır misali; muhalefetten medet uman Türk Milleti onları iktidar yaptı!

Siz misiniz muhalefeti iktidar yapan! Şimdilerde yerel yönetimlerin nefesini kesecek ekonomik tedbirlerle, kıpırdayamaz duruma düşen yerel yönetimler adına soruyoruz; bugün gelinen noktada açlığın, yoksulluğun ve iflas eden ekonominin sebebi Yerel yönetimler midir? Onlar değil mi ki askıda ekmek ile onlar değil midir ki bakkal amca veresiye defterini kapatacak yardım ellerini harekete geçiren, onlar değil midir ki sizlerin yok ettiği tarımı, toprakta hayata geçirip köylünün hayvanına, evine aş ekmek götüren! Şimdilerde bu yolları tıkamak, ,iktidarın baskı ve teokratik tavırlarla yok etmeye çalışılan “Yerel yönetimleri rahat bırakın!”  Sizlerin yok ettikleri dayanışma, yardımlaşma duygularını ekonomik tedbirler adına kuşatmayla yok etmeye çalışmayın! Kaybeden onlar değil, fakir fukara olacak! Çünkü çare üretemiyorsunuz, toprağı ekip, hayvancılığı yeniden köylüye teslim edemiyorsunuz! Samanı dışarıdan alıp kendi yandaşlarınızı zenginleştirme adına topraklarımızı yoksullaştırdınız. Çalışanlarımızı fabrikalarımızı ve Kamu yapımızın elinde ki tüm KİTLERİ yok yerine taraflarınıza zenginleşme adına yaftalarken, emek ve iş gücümüzü yok ettiniz! Geldikleri ülkede medeniyeti tanımayan toplama kampında ki insanları dışarı salarak, iş gücünü ucuzlatıp işsizliği 11 milyonların üzerine çıkardınız! Kayıtsız iş gücü açığını SGK primlerini yükselterek, elektriği, doğal gazı, vergiyi yükselterek esnafın kepengini kapattınız!

Yerel gazeteciliği yok etmek adına 1 Nisan kararlarıyla içinden çıkılmaz bir hal durumuna düşürdüğünüz gazeteciliği tetikçilerin eline teslim edip neredeyse yok ettiniz! Korsan internetçilere seyirci kalıp, gazetecilerin ekmeğine vebal düşürdünüz!

Şimdilerde “Bakın biz söylemedik mi bunlar beceremezler ”diye yerel yönetimlerin kapılarına kilit vuracak duruma düşürmenin çabası da fazlası!

Elinizi yerel yönetimlerin üzerinden çekin! Yerel yönetimler zayıf düşürülürse yöre insanı sahipsiz kalır!

Birde ortada dönen troller var ya bunlarda inanılmaz iftira ve ortalığı karıştıranlar olarak yerel yönetim başkanlarını biri birilerine düşürmeye çalışıyorlar! Yerelin ekmeğini yiyen yörenin insanları bu oyunların içine düşmemeli! Her çamura inanmamalı! Devletin adaleti var hala varlığına inanıyoruz! Bu adalet bu trollerin dersini verecektir! Sizlerde bu tehditlere boyun eğip kendinizi bu tuzağın içinde görmeyin yerelin başkanları! Sizler bu görevi hizmet ve dayanışma için aldığınızda, bileğinizin hakkı, yöre insanının oylarıyla kazandınız! Ortalıkta dolaşan dedikodular sizleri bataklığın içerisine çekmeye çalışan kiralık kalemlerin işinden başka bir şey değildir! Bunları ancak sizlerin hizmet anlayışının devamı ve ciddiye almamanız yok hükmünde sayılmalarına neden olacaktır! Vereceğiniz her cevap ve alacağınız her muhatap olma eylemi, bu gereksizleri markalaştırıp daha da sorunların ve dedikoduların büyümesine neden olacaktır!

Yaptığınız hizmetler ve dokunuşlar bugün yerelin önemini öne çıkardı, sizleri iktidar yaptı! Türkiye’nin demokrasi adına geleceği sizlerin olgunluğu, umudu ve direncine

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER