Erdal Demir CHP'nin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

banner35

Siyaset Bilimci ve Aydın Bölgesi'nde önceki dönemde CHP Milletvekili aday adayı olan Erdal Demir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. Kuruluş yıldönümü kutlama mesajını yayınladı.

Erdal Demir CHP'nin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Siyaset Bilimci ve Aydın Bölgesi'nde  önceki dönemde CHP Milletvekili aday adayı olan Erdal Demir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 101. Kuruluş yıldönümü kutlama mesajını yayınladı.

Demir mesajında;

"Mustafa Kemal'i düşününce , aklıma CHP gelir. CHP ile CUMHURİYET gelir. CHP'ne cephe almak, millet ve devlet kavramını inkar etmek demektir. İstikbalin ve bağımsızlığın teminatı olan CHP'nin 101. Kuruluş yılını kutluyorum. CHP çatısının altında toplanacak Kuva-i Milliye ruhunun direnci, CHP'de İstikbalin teminatı milletimizin ōzü olacaktır.

Siyaset ideolojik ahlak ile taşınır ve gelişir. İyi ve iyi olmayan günler olacaktır. Mücadele toplumsaldır. Siyasetin emekçileri koltuğu bir tarafa itip, millete götürülecek hizmetin milli şuur ve vatana hizmet anlayışıyla kucaklaşması ideolojik yapılanmaya sarılmaları vazgeçilmez olmalıdır. Gelecek kuşağa devrim diye ısrarla savunduğumuz şey, temiz siyaset mecrasın da yapılan her şeyin temiz siyasi ahlak anlayışıyla ile beslenmesi olacaktır" ifadelerine yer verdi

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER