Devrim" Bu kenti Söke halkıyla birlikte yöneteceğiz"

banner35

Levent Tuncel başkanın uzun süren hastalığı süresince Söke belediyesinde başkanlık görevini vekil olarak sürdüren Veli Devrim Söke belediyesi başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu.

Devrim" Bu kenti Söke halkıyla birlikte yöneteceğiz"

Levent Tuncel başkanın uzun süren hastalığı süresince Söke belediyesinde başkanlık görevini vekil olarak sürdüren Veli Devrim Söke belediyesi başkanlığı aday adaylığına başvuruda bulundu. Yaptığı açıklamada, Söke'nin sorunlarını biliyorum. Sivas ilinden gelip ortaokul ikinci sınıfa ve yaşamına Söke'de devam eden Evrim Yerli; şehrin daha yaşanabilir hale gelmesi için aday adayı oldum. Bu kentte alt yapı sorunlarını ve hizmet alanında yapıla bilecek her eksiği biliyorum. Başkan adaylığımı genel merkez tarafından taktir edilir bu görev verilirse, temsil ettiğim siyasi parti adına ve Söke de yaşayan tüm herkes için hizmeti ayaklarına kadar götüreceğim bir anlayışla bu kenti birlikte yöneteceğiz. Hiçbir konuda bu kentin insanına karşı verilmeyecek hesabım yoktur. Tek bildiğim doğru hizmet anlayışı ve doğru yönetimi birlikte yapmaktır. İnanıyorum ki Söke halkı yercihini hizmeti getirecek doğru yönetimden taraf verecektir.
Devrim Yerli eğitimini İnşaat mühendisliği olarak tamamladı. Yerel yönetimler şantiye gibidir içinde büyümenin karşılığını mesleğimle karşılayacağım.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 10:59

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER