CHP Nazilli'de Sıcak Gelişme

banner35

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı görevine geri dönen Sema Aslıhan Ökmen sosyal medyadan açıklama yaptı. Ökmen açıklamasında gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

CHP Nazilli'de Sıcak Gelişme

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Nazilli İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz haftalarda istifa eden Sema Aslıhan Ökmen, genel merkezin görüş ve önerileriyle yeniden ilçe başkanı olarak atandığı bildirildi.

Yeniden CHP Nazilli İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Sema Aslıhan Ökmen, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kendisine destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Başkan Ökmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partili büyüklerim, yol arkadaşlarım ve değerli kamuoyu;

Büyük bir onur ve gurur ile yapmakta olduğum ilçe başkanlığı görevimden istifa kararımı 17/05/2024 tarihinde İl Başkanlığımıza göndermiş ve sizlerle paylaşmıştım. Ne mutlu bana ki, partili büyüklerimden, kardeşlerimden, yol arkadaşlarımdan aldığım takdir, destek ve sevgi beni daha çok onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Bu anlamda öncelikle destekleri ile beni onurlandıran tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Geldiğimiz süreçte, Sayın Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin görüş ve önerisi ile, dün itibariyle tekrar Nazilli İlçe Başkanlığı görevine atandığımı bildiriyorum.

İnanmanın, inancın, bizi biz yapan değerlerin, sevgi dilinin, saygının, üslubun her zaman önceliğimiz olduğunu ve bu çizgide görevime devam edeceğimi; haksızlığın, adaletsizliğin, nefret dilinin her zaman karşısında duracağımı bir kez daha belirtmek istiyorum.

Büyük liderimizin devrimleri ile özgür ve tam bağımsız Türkiye hayalinin bugün öncüleri olarak; Nazilli’de, Aydın’da ve Türkiye genelinde elde ettiğimiz başarının ardından artık umudumuzu iktidar yolculuğu ile taçlandıracağız.

Altı okun gölgesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyetimiz ve Cumhuriyet Halk Partimizin izinde, hep birlikte, omuz omuza, daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 13:15

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER