CHP Aydın’da Başkan Özdemir Güven tazeledi

banner35

CHP Aydın İl Kadın Kolları'nda kongre heyecanı geride kaldı. Mevcut başkan Ayşe Özdemir yeniden seçilerek güven tazeledi.

CHP Aydın’da Başkan Özdemir Güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Aydın İl Kadın Kolları’nda Seçimli Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Tek adaylı seçimde mevcut başkan Ayşe Özdemir, güven tazeledi. Efeler ilçesindeki Şükran Güngör–Yıldız Kenter Kültür Merkezi'nde gerçekleşen genel kurulu, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“GÜZEL GÜNLER YAKIN”

Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye gelen CHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, konuşma yaptı. AKP iktidarını eleştiren Kadın Kolları İl Başkanı Özdemir, son genel ve yerel seçimlerde Aydın’da büyük başarı elde ettiklerini söyledi. “Aldığımız sorumluluğun farkındayız.” diyen Özdemir, “Daha çok çalışacağız. Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı, genele taşımak için mücadelemiz, yürüyüşümüz, devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın umududur. Bu zor günlerden aydınlık günlere hep berabere çıkacağız. Gelecek kaygısı duymadan ekonomik sıkıntı çekmeden yaşayacağımız güzel günler çok yakındır.” diyerek Başkan Çerçioğlu başta olmak üzere kendilerine her zaman destek olan tüm partililerine teşekkür etti. Genel Kurul’da yer almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Hikmet Saatçı ise “Ata’mızın emaneti CHP’yi evladı gibi sahip çıkan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.” İfadelerini kullanarak birlik ve beraberlik mesajları verdi

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER