Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bayram’da 10 Bin 276 sağlık personeli ile vazife yapacak

banner35

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ ESER ŞENKUL, KURBAN BAYRAMI SÜRESİNCE SAĞLIK HİZMETLERİNDE HİÇBİR AKSAKLIK YAŞANMAMASI İÇİN TEDBİRLERİ ALDIKLARINI VE TATİLDE 10 BİN 276 SAĞLIK PERSONELİ İLE 24 SAAT HALKIN HİZMETİNDE OLACAKLARINI DUYURDU.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bayram’da 10 Bin 276 sağlık personeli ile vazife yapacak

Aydın’da Kurban Bayramı tatili için gerek vatandaşlara gerekse kurum ve kuruluşlar hazırlıklarını tamamladı. Yaz tatili olması dolayısıyla ilin nüfusunun neredeyse 2 kat arttığı Aydın’da il Sağlık Müdürlüğü bayram boyunca kesintisiz sağlık hizmeti sunabilmek için özel program yaptı. Aydın İl Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Kurban Bayramı süresince sağlık hizmetlerinde hiçbir aksaklık yaşanmaması için tedbirleri aldıklarını ve tatilde 10 bin 276 sağlık personeli ile 24 saat halkın hizmetinde olacaklarını duyurdu.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “İl genelinde bulunan 18 hastane ve 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 4251’i acil serviste görev yapmak üzere toplam 9572 personel görevlendirilmiş olup, 62 evde sağlık ekibi 164 personel ile 9 günlük bayram tatili süresince görev yapacaktır. Acil Sağlık Hizmetleri ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği olarak 704 personel, 49 istasyonumuz, 50 ambulans, 2 UMKE Timi, 2 yenidoğan ambulansımız ile vatandaşlarımıza en kısa sürede acil sağlık hizmeti sunmaya hazırız. Sağlık ve huzurla dolu güzel bir bayram geçirmeniz temennisiyle, hayırlı bayramlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2024, 01:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER