Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde ’Dünya Tütünsüz Günü’ etkinliği

banner35

AYDIN ATATÜRK DEVLET HASTANESİ, 31 MAYIS DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ KAPSAMINDA TÜTÜN KULLANIMININ SAĞLIĞA OLAN ZARARLARINA DİKKAT ÇEKMEK VE TOPLUMSAL BİLİNÇ OLUŞTURMAK AMACIYLA BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde ’Dünya Tütünsüz Günü’ etkinliği

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında tütün kullanımının sağlığa olan zararlarına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Hastanenin poliklinik girişinde açılan stantta, vatandaşlara tütün kullanımının olumsuz etkileri hakkında bilgilendirme broşürleri dağıtıldı ve konuyla ilgili bilgilendirme ve yönlendirme yapıldı. Etkinlik sırasında vatandaşlar, tütün kullanımının bireysel ve toplumsal sağlığa olan zararları konusunda aydınlatıldı. Ayrıca, sigara bırakma sürecinde destek almak isteyenler için hastane bünyesinde bulunan sigara bırakma polikliniği hakkında bilgi verildi. Hastaneden yapılan açıklamada, "Sağlıklı bir gelecek için hastane bünyesinde bulunan sigara bırakma polikliniğine bütün sigara kullanan vatandaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 21:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER