Nazilli’de halk günleri her Çarşamba yapılacak

banner35

NAZİLLİ’DE HALK GÜNLERİ HER ÇARŞAMBA YAPILACAK

Nazilli’de halk günleri her Çarşamba yapılacak

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, makamında gerçekleştirdiği halk günlerinin her hafta Çarşamba günleri yapılacağını ve haftanın kalan 6 günü sahada olacağını duyurdu.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, her hafta Çarşamba günleri rutin olarak halk günü yapılacağını ve vatandaşların sorunlarının çözümü ile taleplerinin yerine getirilmesi için çalışacaklarını kaydetti.

Çarşamba günleri dışında belediyenin saha faaliyetlerini yerinde inceleyerek 6 gün halk ile içe içe bir mesai geçireceğini dile getiren Başkan Tetik, makam görüşmelerinin asgari düzeyde tutularak hizmet potansiyelinin en üst düzeyde tutulacağının da altını çizdi.

Başkan Tetik mesajında şu ifadelere yer verdi: "Seçimler bitti. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ederim. Seçimlerden sonra sürekli sizinle makamımda birlikte olmak beni çok mutlu etti. Dertlerinizi birebir dinleme imkanım oldu. Nazilli’yi nasıl yönetiriz diye konuştuk. İki aydır hemen hemen her gün sizlerin taleplerini bizzat dinledim. Halk günümüzü Haziran ayı itibariyle haftada bir gün, Çarşamba günleri olmak üzere devam ettireceğiz. Sizlerin taleplerine, sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Haftanın kalan 6 gününde sizlere söz verdiğim işleri yapmak için sahada olacağım. Nazilli’de sahaya inip sizlerle çalışmak istiyorum. Çalışalım ki sizlerin sorunlarına çözüm bulalım. Bu nedenle beni bu konuda mazur göreceğinizi, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Yalnızca bir gün yeterli gözükmeyebilir ancak ben zaten devamlı aranızda olacağım. Siz değerli halkımızın bu konuda herhangi bir endişesi olmasın. Sokaklarda, parklarda her yerde sizlerle birlikte sorunları yerinde göreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerde siz değerli hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 22:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER