Nazilli Belediyesi yağlı boya resim kursu öğrencileri hünerlerini sergiledi

banner35

NAZİLLİ BELEDİYESİ YAĞLI BOYA RESİM KURSU ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI RESİM SERGİSİ BELEDİYE BAŞKANI ERTUĞRUL TETİK’İN KATILIMLARIYLA LÜTFİ SELEK KÜLTÜR MERKEZİ SERGİ SALONU’NDA AÇILDI.

Nazilli Belediyesi yağlı boya resim kursu öğrencileri hünerlerini sergiledi

Nazilli Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in katılımlarıyla Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı.

Nazilli Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu öğrencileri tarafından 8 aylık sürede hazırlanan ve 200’den fazla eserin yer aldığı resim sergisi açıldı. Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Kemal resitali eşliğinde sergiyi gezen Başkan Tetik, Nazilli Belediyesi olarak sanatsal etkinliklerin artırılması ve sanatçının desteklenmesi için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Desteklerinden dolayı Başkan Tetik’e teşekkür eden Resim Öğretmeni Seher Altınok; “Kursumuzda 7 yaşından 80 yaşına kadar öğrencilerimiz var. Hem sosyal yönlerinin artırılması hem de yeteneklerinin geliştirilmesi için kursumuz büyük önem taşıyor. Bu yıl ilk sergimizi açtık. 200’ü aşkın eser ve 33 sanatçının yer aldığı sergimize tüm Nazilli halkını davet ediyoruz” dedi.

Yağlı Boya Resim Sergisi 28 Mayıs - 6 Haziran 2024 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 22:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER