Nazilli Belediye Başkanı Tetik’ten yangın uyarısı

banner35

NAZİLLİ BELEDİYESİ TEMİZLİK VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KUYUCAK'IN YÖRE MAHALLESİ'NDEKİ ORMANLIK ALANDA ÇIKAN VE KISA SÜREDE ÇEVRE LOKASYONLARA YAYILAN YANGININ SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK VERDİ

Nazilli Belediye Başkanı Tetik’ten yangın uyarısı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik Kuyucak’ta ormanlık alanda çıkan orman yangını için belediye imkanlarını seferber ederken, vatandaşları yangınlara karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Nazilli Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuyucak’ın Yöre Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çıkan ve kısa sürede çevre lokasyonlara yayılan yangının söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın haberini alan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, söndürme çalışmalarına destek sağlanması için daire müdürlerine talimat verdi. Bölgeye; 2 adet su tankeri, 1 adet 22 tonluk paletli ekskavatör, 2 adet pikap araç ve 6 personel sevk edildi.

Ekiplerin gece boyu müdahalede bulunduğu yangında can kaybı yaşanmamasıyla bir nebze olsun teselli bulduklarını kaydeden Başkan Tetik, "Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ekiplerimiz yangın haberini alır almaz teyakkuza geçerek itfaiye ekiplerine destek verdi. Hava şartları ve iklim nedeniyle yangın kolayca yayıldı ancak ekiplerin müdahaleleriyle herhangi bir can kaybı yaşanmadan kontrol altına alındı. Özellikle yaz aylarında otların da kurumasıyla yangın riski ne yazık ki artıyor. Halkımıza daha duyarlı davranması, sigara izmariti ve cam şişe atmaması, piknik ateşlerinin söndürüldüğünden emin olunması gibi konularında uyarıda bulunmak istiyorum. Dünya hepimizin, doğa hepimize emanet" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2024, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER