Ulusal Bayramlar

Ulusların hak ettikleri özgürlük; Ulus olma azmi ve kabiliyetleriyle öne çıkar. Ulus olma bir milletin bedel ödemesiyle mümkünse, bu ulus benzeri olmayan bedeller ödeyerek, tek yolun özgürlüğü kazanmak, millet ve ulus olma inancının kendisine duyduğu öz güvende olduğuna inanan ve eşsiz liderliği ile dünyaya yüz yıllarca silinmeyecek liderlik vasıflarını fazlasıyla taşıyan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile mümkün olmuştur.

Bugün güruh bir zihniyetin hazmedemediği gerçek, Atatürk'ün bu zihniyeti cibilliyetsiz bırakmama başarı ve liderlik anlayışıdır. Bir örneğini asla yaratamadıkları lidere ulaşamamalarının acısını ancak onun heykellerine sapkın bir karakterle saldırılar düzenlemekle imkânlı kılmaya çalışmaktadırlar.

Ulus olmanın bedelini fazlasıyla ödeyen yetmedi küllerini bırakan Osmanlının lale devri borçlarını da ödeyerek özgürlük ve ulus olma sevdasıyla yedideler kafa tutan bu millet; vatana ait her ne varsa sonun kadar savunmak için her daim ayakta dik duran anlayışın meşalesini yakmaya devam edecektir.

Bu eşsiz zafere imza atan yüce milletimin 30 Ağustos zafer bayramını kutluyor, özgürlük barışın müdavimi olmalarını diliyorum.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI minnet ve şükranla anıyorum.

SİYASETE UZUN SOLUKLU BAKMAK

Siyasete uzun soluklu bakmak, siyasetin temiz toplum anlayışına, temiz siyaset uyarlanışıyla mümkündür!

Toplum birlikte üretmek ve birlikte siyaset yapmanın kültürünü ilkeli liderler ile yapmalı diye iddialarımızı sürdürsek de, benim olsun az olsun, benim olsun denetimimde olsun, vesayetim altında olsun anlayışı ile daralan siyaset mutfağına nefes aldırmak lazım!

Bunun tek yolu, siyasetin vesayetini elinde tutmak isteyen liderlerden uzaklaştırıp, siyasetin mutfağı olan taban inisiyatifine yani örgütün kendisine bu siyaset yapma ilkesini kazandırıp, toplumsal direnç ve duruşun yaratılmasıyla mümkündür!

İşte böylesine soluklu bir döneme dinamik ve enerjik bir yapılanma, siyasete genç ve ideolojik yapılanmayı sağlayacak katılımlar gereklidir! Başarılı olmak aynı dili konuşan ve birlikte örgütlenmeyi sağlayacak dinamik bir yapılanmayla mümkün olacaktır!

TEK ÇARE ERKEN SEÇİM

Türkiye’nin ekonomik sorunlarının çözüm merkezi  olduğunu yerel seçimlerde aldığı sonuç ve yerelde iktidar olma başarısını gösteren CHP’ne seçmenin yüklediği iktidar olma sorumluluğu vardır! Bu sorumluluk iktidar olmayı hedef göstermenin kendisidir.

CHP’nin iç dinamiklerinde sorun varmış gibi yerel yönetimlerde özellikle bu sorunu bulaştırmaya çalışan, gazetecilikle ilgisi olmayan kirli kalemler orta yerde nemalanmak adına hat sahfada çirkinleştiler! Kirli ve bulaşıcı olduğunu bile bile kalemlerini nefret söylemleriyle  adeta kusmaya başladılar! Aslında meslek hayatlarıyla uzaktan ve yakından ilişkili olmayan bu orta yerde kendilerine unvan ve nema arayan sözde gazetecilerin toplumsal yapıda kıymeti harbiyeleri yoktur!

101. kuruluş yılına girmek üzere olan CHP’si ülkenin kaderiyle oynayanlara karşı Kuva-i  Milli cephesini Türk Milletiyle yeniden tahsis etmek için yola çıkmışken, kendi içlerinde ki çözülmeyi, CHP’ni karalamak ve karıştırmak için çaba göstererek örtülemeye çalışmalarına karşı verilecek cevap; kirli kalemlerin kendilerine zarar verdiğini biliyorlar!

Siz CHP ile uğraşa durun 101 yıllık var oluş gerçeğini hazmetmeyi becermelidirler!

CHP kılcal damarlarında ki dolaşan kanı CUMHURİYET’ten beslenmektedir!

Yaşasın vesayetten uzak tam bağımsız Türkiye, yaşasın vatan ve millet adına yaşayan ve uğraşan yurt sevenler!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.