GENEL BAŞKAN ERDAL DEMİR” Finansal ekonomi bu ülkeyi "STAGFLESYONA" götürür”

banner35

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği(TEKGÜÇ-DER)Genel başkanı Erdal Demir, ekonominin gündemine dair önemli mesajlar verdi.

GENEL BAŞKAN ERDAL DEMİR” Finansal ekonomi bu ülkeyi "STAGFLESYONA" götürür”

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği(TEKGÜÇ-DER)Genel başkanı Erdal Demir, ekonominin gündemine dair önemli mesajlar verdi! Yörükefe Gazetesi’nin  kendisiyle yaptığı röportaj da şunlara yer verdi;

“Muhalefetin bilinçli bir örgütlenme ağına bürünmesi lazım.

 İl ve ilçeler Yerel de iktidar olmanın rahatlığı içerisinde, MUHALEFET  birinci parti olarak halkın güvenini aldı!

Belediyeler borç içinde. Her yer öyle. Eğer muhalefet kısa bir sürede iktidarı seçime götüremezse iktidar yollarını zorlayamaz ise yerel seçim sonuçları manipülasyona uğrar ve iktidar olmaz ise dört ay sonra yerel yönetimler  maaş ödeyemez durumuna düşer! Tasarruf tedbirleri bu amaca dönük alınmış gibi görünüyor.

İktidar, onların başarılı olmamaları için ellerinden geleni yapacaktır! İşte gündem değişsin diye Sokak köpekleri Gündeme oturdu

"YEREL İKTİDAR ERKEN SEÇİM İSTEMEK ZORUNDADIR"

Yoksa Kazandıkları bütün belediyeler HİZMET VEREMİYECEKTİR. "HÜKÜMET" halka dönüp bakın bunlar geçmişte de böyle idiler, bir çivi çakamazlar diyecektir!

Görünen köye kılavuz gerekmez.

Yazık olur ÜLKEMİZE …

Millî eğitim Müfredatı ortada. Resmen Suudi Arabistan’a göre politikalar üretiliyor. Onlar ekonominin verdiği gücü kullanıyor. Bizler içeriden bölünüyoruz. Ekonomisi güçlü olmayan, hukukun  tarafsız olmadığı  bir ülkenin özgürlüğü tartışılır. Her dönemin en zor ekonomik bunalımına yaşıyoruz. Bedeli ağır olur ülkemize.

Ülkeye yabancı yatırımcı gelmiyor. Sizce Hukuk yok olunca, güven vermeyince, hukuk hak getire durumuna düşünce yabancı yatırımcı gelir mi?

Kaç kez tekrarlayıp durdum, yazdım çizdim; ülkede ekonomi kötü ve için den çıkılmaz bir hal aldı. Ülke dolar, faiz ve rant ekonomisiyle yönetiliyor. Finansal ekonomi bu ülkeyi "STAGFLESYONA" götürür dedik. Sıcaklığını ensemizde hissediyorum! Bu ülkenin bir kalkınma planı yok. Bu ülkede Merkez bankası bağımsız değil! Bu ülkede ekonomi tek adamın elinde, zengine çalışan bir ülkenin çocukları ülkeyi terk ediyor! Beyin göçü ülkeden giden gider kalan kalır anlayışı ile ülkenin tıp dahil tüm kavram ve kurumlarda kalite yerden sürülmesi  neden oluyor! Acilen devletin içinde olduğu ekonomi modeline dönülmelidir! Hırs, kin ve nefret söylemleri, ayrıştırmaya ve inanç üzerinizden taraflara bölünmenin yaşanacak vatanımızı Ortadoğu bataklığına sürükler. Bu ülke hepimize yeter. Yeter ki ülkemizin çıkarlarını, geleceğini.  yandaşların geleceğine, çıkarlarına heba etmeyelim!

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER