CHP’li OZAN” Çalışmadılar, yapamadılar. Biz yapacağız”

banner35

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan Yörük Efe Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamada, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’i çok sert bir dille eleştirdi.

CHP’li OZAN” Çalışmadılar, yapamadılar. Biz yapacağız”

HABER: SELVA DEMİRCİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Tuğrul Ozan Yörük Efe Gazetesi'ne yapmış olduğu açıklamada, Ak Parti Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’i çok sert bir dille eleştirdi. 5 senelik belediye başkanlığı döneminde yapılmış bir hizmetin bulunmadığını belirten Ozan, sözlerine şu şekilde devam etti; 

“5 SENEDİR BORÇ EDEBİYATI YAPTILAR”

“Karpuzlu’da 5 sene boşa geçti ve 5 senedir Karpuzlu’nun yönetilemediğini gördük. Belediye’nin asli görevlerinin aksadığını ve yapılamadığını gördük. Sosyal belediyecilikte de hiçbir şey yapılmadığını gördük. Büyükşehir ve hükümetle bir olup hiçbir hizmet yapamadı. Karpuzlu’da 5 sene gerçekleşmiş hiçbir projesi yok. Parke taşını bile parayla satın aldılar. 5 senedir borç edebiyatı yaptılar. Biz de başkan olduğumuz makamı koruduk, resmi kurumu koruduk. Soruyorum buradan belediyenin 150 trilyonluk bütçesi ne oldu. Çalışmadılar, yapamadılar. Biz yapacağız…..

“GÖREVE GELDİĞİMİZDE BÜTÜN PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

40 yıllık, asırlık camimiz ibadete kapandı bu dönemde. Vatandaş tepkili, nüfusumuz yaşlı. Karpuzlu karayolunun 30 km'lik yol bizim dönemde yapıldı. 5 km'lik yolu niye yapmadınız? Sanayi sitesi projesi, hayvan pazarı projesi, güneş enerji santral projesi, üniversite projesi hazır olduğu halde hiçbirini gerçekleştiremedi. İnşallah biz göreve geldiğimizde bütün projeleri gerçekleştireceğiz. 7’den 70’e halkımızı kucaklayacağız ve gençliğe sahip çıkacağız. Asli görevlerimizi maksimum seviyeye çıkarıp vatandaşı memnun edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

haber:SD

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, 11:10

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER