Pınarbaşı Mahallesi toz, toprak ve çamurdan kurtuldu

banner35

AYDIN (İHA) - NAZİLLİ BELEDİYESİ İLÇEDE VATANDAŞLAR İÇİN DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Pınarbaşı Mahallesi toz, toprak ve çamurdan kurtuldu

Nazilli Belediyesi ilçede vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu yollar oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi Pınarbaşı Mahallesi 5/1 Sokak’ta yeni yol açma çalışmasını tamamladı. Yaklaşık 800 metrekarelik parke taşı döşemesi yapılan bağlantı yolu sayesinde bölgede oturan vatandaşların ulaşımı kolaylaştırıldı.

Nazlı Su fabrikasının alt kısmında kalan ve iki ayrı yolun birleşmesini sağlayan yolun alt yapısı daha önceden tamamlanmış ancak çok uzun yıllar toprak yol olarak kullanılmıştı. Yazın toz kışın ise çamur sorunlarının yaşandığı sokakta öncelikle Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kot farkını da göz önünde bulundurarak stabilize çalışmasını yaptı. Kısa sürede bordür ve taş döşemesi de gerçekleştirilen yol vatandaşın kullanımına sunuldu.

Fen işleri Müdürlüğü’nün yaptıkları planlamaları ile ivedilik durumuna göre yol yenileme, yeni yol açma ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazillimiz için çalışmaya henüz yeni başlıyoruz. Önceliğimiz tabiî ki vatandaştan gelen talepler. Bozuk ve tahribata uğramış tüm yollarımız tek tek düzenlenecek. Ancak bazı noktalar var ki yıllarca çözümlenememiş, vatandaşımız mağdur olmuş. Aciliyet ve ekiplerimizin planlamasına göre çalışmalarımız devamedecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 18:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER