Mezuniyetlerini ve Babalar Günü’nü bir arada kutladılar

banner35

KUŞADASI BELEDİYESİ TARAFINDAN GÜLER AYDIN SÜZGEÇ SOSYAL TESİSLERİ BÜNYESİNDE KENTE KAZANDIRILAN 'ANNE-BABA ÇOCUK MERKEZİ'NDE EĞİTİM GÖREN 3-6 YAŞ ARASI MİNİKLER, DÜZENLENEN MEZUNİYET TÖRENİYLE SERTİFİKALARINI ALDI.

Mezuniyetlerini ve Babalar Günü’nü bir arada kutladılar

Kuşadası Belediyesi tarafından Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisleri bünyesinde kente kazandırılan ’Anne-Baba Çocuk Merkezi’nde eğitim gören 3-6 yaş arası minikler, düzenlenen mezuniyet töreniyle sertifikalarını aldı. Etkinlikte, Babalar Günü’nü de kutlayan çocuklar çifte sevinç yaşadı.

Cafer Kotan Yaşam Parkı’ndaki Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisinde bulunan Anne-Baba Çocuk Merkezi’nde mezuniyet ve Babalar Günü heyecanı aynı anda yaşandı. Bu kapsamda merkezde uzman eğitmenler tarafından 3-6 yaş arasındaki çocuklara yönelik verilen okul öncesi eğitim programının 15’inci dönemine katılan çocuklar için mezuniyet töreniyle beraber Babalar Günü kutlama programı da düzenlendi. Etkinlikte mezuniyet cübbelerini giyip, sertifikalarını alan minikler, törene katılan babalarına da çeşitli hediyeler verdi. Kutlama etkinliği, Kuşadası Belediyesi tarafından ailelere ve çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 18:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER