Başkan Zencirci yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısını düzenledi

banner35

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI BURAK ZENCİRCİ, YENİ DÖNEMİN İLK MUHTARLAR TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. TALEP VE ÖNERİLERİN ALINDIĞI TOPLANTIDA KONUŞAN BAŞKAN ZENCİRCİ, VİZYONER ÇALIŞMALARLA SÜRDÜRÜLEBİLİR HİZMETLERİN SUNULACAĞINI BİLDİRDİ.

Başkan Zencirci yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısını düzenledi

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Talep ve önerilerin alındığı toplantıda konuşan Başkan Zencirci, vizyoner çalışmalarla sürdürülebilir hizmetlerin sunulacağını bildirdi.

Germencik Belediyesi’nin konferans salonunda yapılan toplantıya Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Belediye Başkan Yardımcısı Koray Aşık ile birlikte birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Muhtarların talep ve önerilerini tek tek not alan Başkan Zencirci, ilçenin geleceği ve gelişimi için iş birliğiyle çalışacaklarını söyledi. Muhtarlarla daha sık bir araya gelineceğini ifade eden Başkan Zencirci, “Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Tüm mahallelerimizde halkımıza yakışan projelere hayat verip, vizyoner çalışmalarla, sürdürülebilir hizmetler sunacağız. Mahalle muhtarlarımızla mutlak koordinasyon ve iş birliği altında güzel işler gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2024, 18:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER