Efeler Belediyesi’ne icra takibi

banner35

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU’NA (SGK) OLAN BORÇLARIYLA İLGİLİ İCRA TAKİBİ BAŞLATILAN EFELER BELEDİYESİ’NE BUGÜN YENİ BİR ÖDEME EMRİ DAHA GÖNDERİLDİ.

Efeler Belediyesi’ne icra takibi

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarıyla ilgili icra takipleri Efeler Belediyesi'ne bugün yeni bir ödeme emri daha gönderildi.

SGK, Efeler Belediyesi'nin ve belediyeye ait geçmişte ödenmeyen toplam 308 milyon TL borcun 86 milyon liralık kısmı için icra takibi başlatılmış, belediyeden 15 günlük yasal süre içinde 23 milyon liralık ödeme talep etmişti. Efeler Belediyesi'ne 60 milyon liralık yeni bir ödeme emri gönderildi ve bu yeteneği 18 milyon liralık bir ödemenin daha belediyeye kayıtlı 15 günlük yasal süre içinde gerçekleştirilmesi istendi. Buna göre Efeler Belediyesi'nin 308 milyon TL'lik SGK toplamının toplam 41 milyon TL'sini verilen yasal süre ödemesi ve kalan borçlar için de gayrimenkul teminatı vermek zorunda.

Borçları ödeme ve ödemeler için gerekli adımların hızla attıklarına değinen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 15 günlük yasal süre içinde borçların ödenmemesi durumunda mülk ve gayrimenkul mallarına haciz işlemlerinin başlatılacağını belirterek, “SGK'nın bazı belediyelere yönelik bu programları, yerel yönetimlerin kamu hizmetlerinin sürdürülmesi zorlukları oluşur. Efeler Belediyesi olarak, bu başarının aşılabilmesi için daha esnek ve adil bir yaklaşımın benimsenmesinin yayılması için. Efeler Belediyesi, değerli Efeler'in oluşturduğu güveni ve desteğiyle güçlüdür. Tüm engellemelere rağmen Efeler Belediyemizin hizmetlerine rağmen, vatandaşlarımızın gücü en hızlı ve en doğru şekilde yerine getirmek için sürekli devam edecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2024, 19:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER