Başkan Çerçioğlu’ndan ‘bayram’ uyarısı

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, BAYRAM TATİLİNİ KUŞADASI VE DİDİM’DE GEÇİRECEK OLAN VATANDAŞLARA SESLENEREK “LÜTFEN ACELE ETMEYİN VE ARAÇLARINIZI GÜVENLİ KULLANIN” UYARISINDA BULUNDU.

Başkan Çerçioğlu’ndan ‘bayram’ uyarısı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayram tatilini Kuşadası ve Didim’de geçirecek olan vatandaşlara seslenerek “Lütfen acele etmeyin ve araçlarınızı güvenli kullanın” uyarısında bulundu.

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden olan Aydın’ın Kuşadası ve Didim ilçesinde yaz sezonu ile birlikte 9 günlük Kurban Bayramı tatili hareketliliği de başladı. Birçok vatandaş bayram tatili için Kuşadası ve Didim ilçelerini tercih ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da vatandaşlara seslenerek uyarılarda bulundu. Aydın’a gelecek olan misafirlere ve Aydınlılara seslenen Çerçioğlu, yaptığı paylaşımda “Bayram tatili için yola çıkacak hemşehrilerimize ve tatillerini Aydın’da; özellikle Kuşadası ve Didim’de geçirecek olan misafirlerimize iyi yolculuklar diliyorum. Sevdiklerinize sağlıkla ulaşmak için lütfen acele etmeyin ve araçlarınızı güvenli kullanın” ifadelerine yer vererek herkesin güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER