Kuşadası’nda Acil Müdahale Birimi 8 bin 505 talebi çözüme kavuşturdu

banner35

KUŞADASI BELEDİYESİ TARAFINDAN KENT GENELİNDE YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARI ANINDA GİDEREBİLMEK AMACIYLA KURULAN ACİL MÜDAHALE BİRİMİ, KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA 8 BİN 505 TALEBİ ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Kuşadası’nda Acil Müdahale Birimi  8 bin 505 talebi çözüme kavuşturdu

Kuşadası Belediyesi tarafından kent genelinde yaşanabilecek olumsuzlukları anında giderebilmek amacıyla kurulan Acil Müdahale Birimi, kurulduğu günden bu yana 8 bin 505 talebi çözüme kavuşturdu. Ekipler, kentin tüm noktalarından gelen talepleri anında gidermek için 7/24 esasına göre mesai yapıyor.

Kuşadası Belediyesi, kent genelinde yaşanabilecek olumsuzluklarda hemşehrilerden gelen talepleri anında giderebilmek amacıyla 1 Mart 2021 tarihinde Acil Müdahale Birimini kurdu. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde 19 personelle görev yapan Acil Müdahale Birimi, alt yapı kurumları tarafından kent genelinde yürütülen çalışmalar nedeniyle bozulan yol ve kaldırımların tamiratından, ağaçların budanmasına, sokakların temizliğinden parkların bakımına kadar birçok farklı alanda gelen acil talepleri çözüme kavuşturdu.

Kent genelinde meydana gelen sorunları en kısa süre içerisinde gidermek için yoğun mesai yapmaya devam eden Acil Müdahale Birimi ekiplerinin çalışmaları, Camikebir Mahallesi, Kahramanlar Caddesi ve Sağlık Caddesi’ndeki bazalt taş tamiratı ile devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER