Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Festivali tarihi belli oldu

banner35

KOÇARLI BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞECEK OLAN GELENEKSEL KOÇARLI DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ'NİN TARİHİ BELİRLENDİ. KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR ARICI BAŞKANLIĞINDA TOPLANAN DEVE GÜREŞİ TERTİP KOMİTESİ, FESTİVALİ 1 ARALIK 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRME KARARI ALDI.

Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Festivali tarihi belli oldu

Koçarlı Belediyesi iş birliği ile gerçekleşecek olan geleneksel Koçarlı Deve Güreşi Festivali’nin tarihi belirlendi. Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı başkanlığında toplanan deve güreşi tertip komitesi, festivali 1 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirme kararı aldı.

Başkan Arıcı, yaptığı açıklamada, "CHP İlçe Başkanımız Hasan Akın ve deve güreşi tertip komitemiz ile yaptığımız değerlendirme sonrası Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Festivali tarihimizi 1 Aralık 2024 Pazar günü olarak belirledik. İlçemize ve tüm güreş severlerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak olan Koçarlı Geleneksel Deve Güreşi Festivali, yerli ve yabancı birçok güreş severi ağırlayacak. Etkinlik, bölge ekonomisine katkı sağlarken, Koçarlı’nın tanıtımına da büyük fayda sağlayacak.

Başkan Arıcı, tüm güreş severleri 1 Aralık’ta Koçarlı’ya geleneksel ve heyecan dolu festivale katılmaya davet etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER