Başkan Arıcı’dan YKS’ye girecek öğrencilere başarı mesajı

banner35

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR ARICI, BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI'NA (YKS) GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU.

Başkan Arıcı’dan YKS’ye girecek öğrencilere başarı mesajı

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Arıcı, öğrencilerin uzun ve zorlu bir çalışma sürecinin ardından sınava girecek olmalarının önemine vurgu yaparak, onların azim ve gayretlerinden övgüyle bahsetti.

Başkan Özgür Arıcı, yayımladığı mesajında, "Sevgili gençler, sizlerin bu süreçte gösterdiği çaba ve kararlılığın karşılığını alacağınıza inancım tamdır. Başarının sadece sınav sonuçlarıyla değil, aynı zamanda bu süreçte kazanılan bilgi, deneyim ve azimle de ölçüldüğünü unutmayın. Bu önemli sınavda hepinize başarılar diliyor, emeklerinizin karşılığını en iyi şekilde almanızı temenni ediyorum. Koçarlı Belediyesi olarak sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Yolunuz açık, geleceğiniz parlak olsun" dedi.

Açıklamasında velilere de seslenen Başkan Arıcı, "Çocuklarınızın bu süreçte başarısı kadar sağlığı ve mutluluğu da önemlidir. Sınav sonuçları ne olursa olsun, çocuklarınızın yanlarında olun ve onlara destek vermeye devam edin" dedi.

Başkan Özgür Arıcı, Koçarlı Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan çalışmalara da değinerek, "Koçarlı Belediyesi olarak eğitim ve sosyal etkinlikler konusunda gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için birçok proje yürütüyoruz. Eğitim, bizim için her zaman öncelikli bir konudur ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin başarısı, ülkemizin geleceğinin teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER