KATİL CORONA

Türlü türlü vakalar türüyor. Tuhaf bir 2020 başlangıcı içindeyiz. Çift rakam uğur getirir dedik lakin fos çıktı. Farklı ambiyanslarda beynim. Düşündükçe bu yaşananları, işin içinden çıkamaz hale geliyorum.
Deprem, savaş, göçler ve VİRÜS…  Savaşları zenginler birbirini bitirmek için çıkarır, garibanlar çileyi çeker ve ölüme mahkum edilir. Göçler çıkış arayan insan topluluğunun yaşama savaşıdır ki bu da savaşların sonucunda yaşanan dramatik vakalardan biridir. Depremler ise yıllarca acımasızca katlettiğimiz tabiatın keskin bir intikamıdır. Şimdi gelelim corona virüs vakalarına. Son derece tehlikeli, git gide yaygınlaşan, ne kuş, ne de domuz gribine benzeyen dünyayı alt üst eden, katil corona. Dediğim gibi hiç iyi bir başlangıç yapmadık. Dengeler bozuluyor, dünya sanki farklı bir yöne doğru çekilmeye çalışılıyor. Bir başkalaşım içindeyiz. Bu yaşanalar, plan dahilin de mi, gizli güçler değişime mi zorluyor bizleri yoksa? Sorular, sorular…Bu virüs ciddi boyutta ölümlere sebebiyet veriyor. Önce yaşlı nüfus üzerinde tesirini gösteriyor. Sonrasında akıl almaz bir yayılma ile alıp başını gidiyor. 
Dünya korkuyor, dünya telaş içinde, dünya çıkmazda…. KATİL CORONA sosyal tabaka ayırmaksızın her kesimi öldürüyor. Bu sefer çare PARA değil bu sefer çare inanın çok basit. “Su- Sabun-Kolonya” Tedbirlerini yerine getirirsen corona seni teğet geçer. Ciddiye al ve önce kendini koru, sonra ülkeni kurtar. Mecbur kalmadıkça evinde kal. Sosyal medyadan bangır bangır paylaşım yapmayı biliyor isen lütfen icrataa geçmeyi de bil. Bu işin şakası yok. Benim gibi kafası karışan çoktur mutlaka, şimdilik bu sualleri erteleyelim ve en önemlisinden tedbirimizi alalım.
BİR MÜDDET DAYAN ÜLKEM İNSANI, ŞİMDİ A SOSYAL OLMA ZAMANI
KATİL CORONA
ÇÖZÜM BİR ŞİŞE KOLONYA
DİKKATE AL
 
 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.