Efeler’in İhbar Hattı güncellendi

banner35

EFELER BELEDİYESİ, İLÇE SAKİNLERİNİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DAHA HIZLI YERİNE GETİRMEK AMACIYLA HİZMETE SUNDUĞU WHATSAPP İHBAR HATTININ NUMARASINI GÜNCELLEDİ.

Efeler’in İhbar Hattı güncellendi

Efeler Belediyesi, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini daha hızlı yerine getirmek amacıyla hizmete sunduğu ihbar hattının numarasını güncelledi.

Efeler Belediyesi; beklentiler, tavsiyeler ve çözüme kavuşturulması istenen problemler hakkında vatandaşlarla hızlı ve kesintisiz bir iletişim kurmak için Whatsapp ihbar hattını oldukça etkin bir şekilde kullanıyor. Efeler halkından gelen istekler, alanında uzman kişiler tarafından sonra değerlendirildikten sonra ilgili birimlere aktarılıyor. Ekipler, gerekli çalışmaları en kısa ve en etkin şekilde yaparak ilçe sakinlerinin hayat konforunu yükseltiyor.

Bu açıdan oldukça önemli bir yere sahip olan Efeler Belediyesi Whatsapp ihbar hattında güncelleme yapıldı. Adeta köprü görevini üstlenen uygulamanın yeni numarası 0530 043 09 09 oldu. Aydın’ın plaka kodu olan 09’u içinde barındıran yeni numara kentle daha bağlantılı hale getirildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 01:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER