Efeler Belediyesi’nde çifte bayram sevinci

banner35

EFELER BELEDİYESİ’NDE ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

Efeler Belediyesi’nde çifte bayram sevinci

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yaptığı açıklama ile çalışma arkadaşlarına adeta çifte bayram sevinci yaşattı. Müjdeleri art arda veren Başkan Yetişkin, Kurban Bayramı öncesinde toplamda 62 milyon lira maaş ödemesi yaptıklarını söyledi ve İş Bankası ile 40 bin 100 Lira promosyon ödemesinin Temmuz ayında belediye personelinin hesaplarına yatacağını duyurdu.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, çalışma arkadaşları ile uyumlu şekilde mesai harcamaya ve onların haklarını her alanda teslim etmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana Efeler Belediyesi emekçilerine karşı her zaman nezaketli olan güler yüzle yaklaşan ve birebir iletişim kuran Başkan Yetişkin, ekonomik olarak da işçilere en iyi koşulları sağlamak için çalışıyor.

Efeler Belediyesi hizmet binası önünde mesai arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Yetişkin, alkışlarla karşılandı. Burada yaptığı konuşmayla personelin yüzünü güldüren Başkan Yetişkin, “Belediyemizin emekçilerine 62 milyon lira maaş ödemesi yaptık. Kurban Bayramı ikramiyesi ve 1 Mayıs İşçi Bayramı ikramiyesini de yer aldığı maaşlarınız hesaplarınıza yattı. Kurban Bayramından önce bunu gerçekleştirdik. İhtiyaçlarınızı sıkıntı yaşamadan karşılamanızı istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Söylediği her sözünde adeta müjdeler veren Başkan Yetişkin, “İş Bankası yapılan maaş promosyon anlaşması resmiyete döküldü. İmzaları attık. Gelecek ay bir aksilik yaşanmaması durumunda 40 bin 100 lira hesaplarınıza yatırılacak.” diye konuştu. Efeler Belediyesi personelinin yüzünün gülmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Yetişkin, “Gülümseyen yüzler olalım. Efeler’e böyle hizmet edelim. Sizler mutlu olursanız bu şehrin de mutlu olacağına inanıyorum. Efeler’i efeler gibi yönetelim” dedi.

Konuşması sık sık coşkulu tezahüratlar ve alkışlarla kesilen Başkan Yetişkin de mesai arkadaşlarını alkışlayarak takdir topladı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, tüm personelin ve Efeler halkının Kurban Bayramını kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2024, 01:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER