Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri’nde yıl sonu ve mezuniyet coşkusu

banner35

EFELER BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVLERİ’NDE EĞİTİM GÖREN MİNİK ÖĞRENCİLER, YIL SONU ETKİNLİKLERİ VE MEZUNİYET GÜNÜNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri’nde yıl sonu ve mezuniyet coşkusu

Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri’nde eğitim gören minik öğrenciler, yıl sonu etkinlikleri ve mezuniyet gününde gönüllerince eğlendi.

Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri’nde yıl sonu ve mezuniyet heyecanı coşkuyla kutlandı. Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona, alanında uzman öğretmen kadrosu ve çeşitli eğitim imkanlarıyla öne çıkan bakımevlerinin minik öğrencileri sahne aldı. Etkinlikte, yabancı dilden sanata kadar birçok dalda eğitim alan çocuklar, yaş gruplarına göre hazırladıkları gösterileri sergiledi.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çocuklar sahnede yeteneklerini sergileyerek gönüllerince eğlendi. Renkli ve eğlenceli gösterilerin ardından minik öğrenciler mezuniyet kepi atarak yeni bir döneme adım attı. Üç öğün yemek ve güvenli sosyal ortamı ile ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet ettiği Efeler Belediyesi Gündüz Bakımevleri, düzenlediği bu etkinlikle büyük beğeni topladı.

Hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz anlara sahne olan mezuniyet töreni, Efeler Belediyesi’nin eğitim alanındaki katkılarının bir göstergesi olurken, geleceğin teminatı olan miniklerin uzman eğitmenler eşliğinde kaliteli eğitim alarak yetişmesi, topluma güvenle bakan bireyler olarak kazandırılmasının önemini bir kez daha vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER