Dr.Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği sade bir törenle hizmete girdi.

banner35

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Duygu Eraslan, Aydın halkına artık kendi Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği’nde hizmet vermeye devam edecek. Uzman Dr.Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği sade bir törenle hizmete girdi.

Dr.Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği sade bir törenle hizmete girdi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Duygu Eraslan, Aydın halkına artık kendi Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği’nde hizmet vermeye devam edecek. Uzman Dr.Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği sade bir törenle hizmete girdi.
Mimar Sinan Mahallesi 2397 Sokak No .6 adresi’nde kalabalık bir törenle açılışı gerçekleştirilen Uzman Dr.Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği’nin açılışına Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz,  birçok hasta yakınları, iş insanları, Uzm. Dr. Duygu Eraslan’ın eş, dost ve akrabaları katıldı.
Açılış konuşmasını Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay gerçekleştirdi. Başkan Atay burada yaptığı konuşmada, “Uzm. Dr. Duygu Eraslan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Kliniği’nin Efeler ’de hizmet verecek olmasından dolayı mutluyuz. Şehrimize iyi hizmet edeceğine inanıyorum. Ayrıca dışarıdan bile hastaların geleceğine ve ilimizin de ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımıza şifa dağıtmaya devam edecek. Kliniğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek açılışa gelen misafirler piyona müziği eşliğinde kliniği gezdiler.
Açılış sonrası gazetemize açıklamada bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Duygu Eraslan açılış törenine katılan herkese teşekkür etti.
Uzman Dr.Eraslan ayrıca Müşahede takibi gerektiren ( damar yolundan ilaç ve serum uygulaması, buhar tedavisi, enjeksiyon tedavisi) hastalarımız için müşahede hizmetleri de vermekte olduğumuzu belirtmek isterim. Bunların yanı sıra emzirme ve beslenme eğitimi, çocuklarımızın büyüme takibi, astım ve alerji tanı ve tedavileri gibi spesik hastalıkların takibi gibi konularda da ailelerimize gerekli desteği sunmaktayız. ‘Sağlıklı nesiller, mutlu yarınlar’ slagonuyla çıktığım bu yolda Aydın halkımıza hizmet vermekten gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
UZM. DR. DUYGU ERASLAN KİMDİR?
Ankaralı bir ailenin Muğla’da doğup büyüyen kızı, Muğla Anadolu Lisesi 2000 yılı mezunu. annesinin istediği ve desteği ile Tıp Fakültesini kazandı; zorlu bir eğitim süreci olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2006 yılında mezun olmuştur. Pratisyen hekim olarak İstanbul 112 Acil sağlık Hizmetlerinde 2 yıl görev yapmanın ardından İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünü kazanmıştır.2013 ocak ayında uzman oldu; Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir sene zorunlu hizmet görevini yaparken aynı zamanda üst ihtisas için çalışmıştır.   Uzman Dr.Eraslan Mersin çocuk enfeksiyon Yan dal asistanlığını da kazanmıştır. 1,5 yıl olan zorunlu hizmetimi Erzurum’da tamamlamadı ve çeşitli özel ve kamu sağlık kuruluşlarında mesleğini icra etmiştir.

Haber: Melek Gürbüz

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022, 17:56

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER