Başkan Yetişkin” Tabakhane Deresi’nde 100 kamyona yakın moloz topladık”

banner35

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Tabakhane Deresi’nde yoğun bir seferberlikle sürdürülen temizlik çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Yetişkin, göreve gelmeden önce de derenin durumuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu ayrıca başkanlık görevine gelmesinin akabinde DSİ Bölge Müdürlüğü’ne derenin temizliği ile alakalı gerekli yazışmaların yapıldığını belirtti.

Başkan Yetişkin” Tabakhane Deresi’nde 100 kamyona yakın moloz topladık”

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Tabakhane Deresi’nde yoğun bir seferberlikle sürdürülen temizlik çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Yetişkin göreve gelmeden önce de derenin durumuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu ayrıca başkanlık görevine gelmesinin akabinde DSİ Bölge Müdürlüğü’ne derenin temizliği ile alakalı gerekli yazışmaların yapıldığını belirtti.
Dünya çevre günü sebebiyle Pınarbaşı mesire alanında düzenlenen temizlik etkinliğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yetişkin, Tabakhane Deresi’nde yapılan temizlik hakkında da bilgi verdi.
Vatandaşların en çok şikayet ettiği ve temizlenmesini talep ettiği yerin Tabakhane Deresi olduğunun altını çizen Başkan sözlerine “Vatandaşlarımızın da konuyla ilgili serzenişleri vardı. DSİ imkanların olmadığını belirtince biz temizleme teklifinde bulunduk. Geçen hafta da yazıları geldi ve biz de hemen başladık. Çeştepe yolundaki kanala kadar temizliğimize devam ediyoruz. Çalışmaları da yerinde kontrol ediyoruz. Birkaç  günlük çalışma sonucunda 100 kamyona yakın moloz ve temizlik gerektiren işleri topladık. Daha da devam ediyoruz” diye devam etti. Tabakhane Deresi’nde yapılan temizlik vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2024, 17:30

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.