Didim Belediyesi teyakkuza geçti

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN’IN DİDİM İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA SONRASINDA HAREKETE GEÇEN DİDİM BELEDİYESİ EKİPLERİ, İLÇE GENELİNDEKİ MAZGALLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Didim Belediyesi teyakkuza geçti

Aydın’ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına sonrasında harekete geçen Didim Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki mazgallarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) sarı kodlu uyarı verdiği Aydın genelinde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili olurken, Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından Didim Belediyesi teyakkuza geçti. Yoğun yağış sebebiyle bazı sokak ve caddelerde su yoğunluğu oluşurken, harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Didim Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde mazgallar temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca yıkılan ağaçları kaldırırken, yıkılma tehlikesi bulunan ağaçlarda budama yaptı. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay çalışmaları yerinde incelerken, tüm ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER