Çineli öğrenciler ’su gönüllüsü’ oldu

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN'IN ÇİNE İLÇESİNDE SU VERİMLİLİĞİ SEFERBERLİĞİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK VERİLEN EĞİTİMLERİN ARDINDAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ 'SU GÖNÜLLÜSÜ' OLDU.

Çineli öğrenciler ’su gönüllüsü’ oldu

Aydın’ın Çine ilçesinde su verimliliği seferberliği çerçevesinde öğrencilere yönelik verilen eğitimlerin ardından ilkokul öğrencileri ’Su gönüllüsü’ oldu.

Su verimliliği seferberliği çerçevesinde çalışmalarına devam eden Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilkokul öğrencilerine yönelik eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Su israfının önlenmesi ve su verimliliği kültürünün oluşturulması hedeflenen kampanya kapsamında Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Çine ilçesi Atatürk İlkokulu’nda “Haydi Sen de Su Gönüllüsü Ol” etkinliği yapıldı. Etkinlik çerçevesinde 3. ve 4. sınıf öğrencileri, verimli su kullanımı konularında bilgilendirildi. Ayrıca öğrencilere eğitim materyali ve “Suyun Ayak İzleri” isimli hikaye kitapları dağıtıldı. Su verimliliği seferberliği farkındalık eğitim programının Aydın’da yıl boyunca devam edeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER