Önceki yönetim indirdi, başkan Özel kendi eliyle yeniden astı

banner35

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 2018 YILINDA YAPTIRILAN BOZDOĞAN BELEDİYESİ HİZMET BİNASINDA ASILI OLAN VE ÖNCEKİ DÖNEM AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI UFUK ALTINTAŞ'IN TALİMATI İLE İNDİRTİLEN 'T.C AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ' YAZILI TABELA, YENİ SEÇİLEN CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI M. GALİP ÖZEL TARAFINDAN YERİNE KONULDU.

Önceki yönetim indirdi, başkan Özel kendi eliyle yeniden astı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılında yaptırılan Bozdoğan Belediyesi hizmet binasında asılı olan ve önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın talimatı ile indirtilen ’T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ yazılı tabela, yeni seçilen CHP’li Belediye Başkanı M. Galip Özel tarafından yerine konuldu.

Önceki dönem yönetimi tarafından sökülen tabelayı tekrardan belediye hizmet binasına asan Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekküre etti. Başkan Özel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Bozdoğan ilçemizi çiçek gibi yapacağız. Önceki yönetimin indirmiş olduğu tabelayı bugün tekrardan hak ettiği yere asarak, Bozdoğan Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gücünü göstermiş olduk. Bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER