Kaymakamı Gökçe, Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

banner35

BOZDOĞAN KAYMAKAMI İBRAHİM GÖKÇE, GENÇLİK MERKEZİ'Nİ ZİYARET EDEREK YAZ KURSLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI. ZİYARET SIRASINDA KAYMAKAM GÖKÇE, GENÇLİK MERKEZİ’NDE ETÜT YAPAN ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ VE GENÇLERE DERSLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.

Kaymakamı Gökçe, Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yaz kursları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında Kaymakam Gökçe, Gençlik Merkezi’nde etüt yapan öğrenciler ile sohbet etti ve gençlere derslerinde başarılar diledi.

Kaymakam Gökçe’ye ziyareti sırasında İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Türkkal ve Gençlik Merkezi Müdürü İlknur Ölgün eşlik etti. Yetkililerden yaz döneminde açılacak olan kurslar hakkında detaylı bilgi alan Gökçe, merkezin sağladığı imkanları yerinde inceledi. Gençlik Merkezi’nde öğrenciler, sessiz ve serin bir ortamda ders çalışma imkanı bulurken, merkezdeki etüt ve özel kurs sınıfları gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmalarının hedeflendiğini belirten Kaymakam Gökçe, öğrencilerin bu imkanlardan en iyi şekilde faydalanmasını temenni ederek, eğitimlerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret sırasında öğrencilere başarılar dileyen Gökçe, merkezin sunduğu imkanların gençlerin gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 10:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER