Bozdoğan’da gençler buluştu

banner35

AYDIN’IN BOZDOĞAN İLÇESİNDE BU YIL İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLEN GENÇLİK BULUŞMALARI’NDA BİR ARAYA GELEN GENÇLER, HEM EĞLENDİ HEM UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ.

Bozdoğan’da gençler buluştu

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Gençlik Buluşmaları’nda bir araya gelen gençler, hem eğlendi hem unutulmaz bir gün geçirdi.

Bozdoğan Kaymakamlığı’nın koordinesinde Bozdoğan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla hayata geçirilen ‘Sazlı Sözlü Bozdoğan Gençlik Buluşmaları’nın ilki gerçekleştirildi. Gençlerin eğlenmeleri ve sosyalleşmeleri amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen Bozdoğanlı gençler ise hem eğlendi hem unutulmaz bir gün geçirdi. Rasim Menteşe Vakfı Konukevi’nde gerçekleştirilen etkinlikte gençler, hazırlanan programda sazlar eşliğinde türküler söylerken, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğin gençlerin sosyalleşmesi adına devam ettirileceği öğrenildi.

Konu ile ilgili Bozdoğan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ise “Gençlerimizin eğlenmeleri ve sosyalleşmeleri amacıyla Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce organize edilen etkinliğimizin Birincisi Rasim Menteşe Konukevi ev sahipliğinde müzik öğretmenlerimiz Ozan Bezci ve İlker Dikici’nin icra ettiği gitar ve bağlama eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Gençlik Buluşmaları etkinliğimize Kaymakamımız İbrahim Gökçe, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Madran, Gençlik ve Spor Müdürümüz Akif Türkkal ve 9. sınıf öğrencilerimiz ile gençlerimiz geniş katılım sağlamıştır. Etkinliğimizi gerçekleştirilmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2024, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER