BİRAZ TATİL BİRAZ GÖZLEM

Hayatın rutin telaşından şöyle bir sıyrılıp kafamızı, ruhumuzu, bedenimizi dinginleştirmek adına sıcak havaları da bahane ederek pılımızı, pırtımızı toplayıp Aydın’ın turizm incisi olan  Kuşadası’nda tatile startı verdik. Tatil esnasındaki izlenimlerimi, e biraz da görev icabı olaraktan siz değerli okuyucularıma benim gözümden, özgün, tatil yorumlarımı aktaracağım .
Kuşadası farklılığını çok net ortaya koymuş. Turizmin merkezi olan ada doğru ve teker teker icraata geçirilen projelerle halkın güvenini kazanmaya devam ediyor.Yol çalışmaları, plajlardaki virüs sonrası düzenli işleyiş, covid-19 tedbirleri, ve son olarak bizzat kendiminde katılımında bulunduğum Cuma günü Balıkçılar Meydanındaki Kuşadası Belediyesi’nin gene çok yerinde çalışmalarından biri olan , Kuşadası halkının ve özellikle kötü bir dönemden geçen esnafın  şu sıralar çok ihtiyaç duyduğu, Sanatçı Mehtap Meral eşliğindeki  Konser Etkinlikleri.Coşkuyla ve tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Kuşadası Belediyesi Bando Takımının da katkısıyla her Cuma, halka moral olan faaliyetler çok yoğun ilgi görüyor. Halkın bu tür etkinliklere özlemi o kadar belliydi ki…Kendi adıma da çok eğlenceli ve kaliteli bir Kuşadası etkinliği geçirdim diyebilirim. Biraz olsun aylarca yaşanılan zorlu süreçler akabinde turizmdeki canlılığı kaybetmeme adına, yapılmış olan tüm çalışmaların katkısının çok doğru sonuçlar doğuracağını her şeyden önce bir vatandaş gözüyle söylemeyi borç biliyorum. Kuşadası Esnafının da yüzünün güldüren bu tür etkinliklerin yapılması Kuşadası Belediyesi’nin çok doğru hamleler içinde olduğunun net göstergesidir.
Ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim dünyaca ünlü plajımız Kadınlar Denizindeki düzen ve işleyiş en önemlisi de temizlik takdire şayen.
 Turizm bir ülkenin bel kemiğidir. Kuşadası Türkiye için çok önemli bir turizm kentidir. En kısa sürede bu virüslü  dönemin son bulması ve tekrardan o eşsiz Kuşadası canlılığının ve hareketliliğinin tekrar gözler önüne serilmesi ,en içten temennim inanın.
 
 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.