Efeler Belediyesi yaz kursları başlıyor

banner35

EFELER BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ ALANLARDA DÜZENLEYECEĞİ ‘YAZ KURSLARI’NA KAYITLAR BAŞLADI.

Efeler Belediyesi yaz kursları başlıyor

Efeler Belediyesi’nin çocuklar için çeşitli alanlarda düzenleyeceği ‘Yaz Kursları’na kayıtlar başladı.

Çocukların hem yaz tatillerini verimli geçirmelerini hem de eğlenerek öğrenmelerini amaçlayan kurslara katılmak isteyenler, başvurularını 1 Temmuz Pazartesi gününe kadar Efeler Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Birimi olan Efe Masa’ya yapabilecek. Ayrıca kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 444 80 09 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilecek.

Yaz kurslarında; İngilizce kurslarından akıl oyunlarına, halk oyunlarından dramaya, jimnastikten futbola kadar birçok etkinlik yer alıyor. Ayrıca gitar ve bağlama dersleri, sanat atölyeleri, akran zorbalığına müdahale programı ve çocuklarla felsefe gibi farklı alanlarda da eğitimler verilecek. Efeler Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre kursların kontenjanları sınırlı olduğundan, ailelerin hızlı bir şekilde başvurularını yapmaları gerekiyor.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, çocuklara yönelik bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek, tüm çocukları kurslara katılmaya davet ediyor. Başkan Yetişkin, çocukları her alanda desteklemek ve gelişimlerine katkı sağlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2024, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER