Başkan Yetişkin Kızılcaköylülerle buluştu

banner35

AYDIN (İHA) - VATANDAŞ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDEN EFELER BELEDİYE BAŞKANI ANIL YETİŞKİN, KIZILCAKÖY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Başkan Yetişkin Kızılcaköylülerle buluştu

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Kızılcaköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdüren Başkan Anıl Yetişkin, son olarak Kızılcaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, Kızılcaköylülerin ihtiyaçlarını dinledi. Mahalle kahvehanesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Yetişkin, kendisine iletilen taleplerle yakından ilgilenerek, konuları ilgili birim müdürlerine iletti. Başkan Yetişkin, Kızılcaköy Mahallesi’nin potansiyelini artırmak ve ziyaretçi çeken bir yer haline getirmek için yapılabilecek projeler hakkında da mahalle halkıyla fikir alışverişinde bulundu. Bu çerçevede Kızılcaköy’ün doğal ve kültürel zenginliklerini öne çıkaracak çalışmaların başlatılacağı ifade edildi. Kızılcaköy mahalle halkı, kendilerini ziyaret edip ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Başkan Anıl Yetişkin ve ekibine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER