Büyükşehir’in projesiyle 45 dakikada Aydın’dan Avrupa’ya

banner35

(ARŞİV FOTO) - AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İDO ORTAKLIĞIYLA KUŞADASI'NDAN YUNAN ADALARINA FERİBOT SEFERİ DÜZENLEMEYE HAZIRLANIRKEN, AYDINLI VATANDAŞLAR DA SEFERLER SAYESİNDE 45 DAKİKADA AYDIN'DAN AVRUPA'YA GEÇEBİLECEK.

Büyükşehir’in projesiyle 45 dakikada Aydın’dan Avrupa’ya

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İDO ortaklığıyla Kuşadası’ndan Yunan adalarına feribot seferi düzenlemeye hazırlanırken, Aydınlı vatandaşlar da seferler sayesinde 45 dakikada Aydın’dan Avrupa’ya geçebilecek.

Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi, İDO ortaklığıyla Kuşadası’ndan Yunan adalarına feribot seferleri düzenleyecek. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Kuşadası’ndan Yunan adalarına Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yunan adalarına seferler düzenlenmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde seferlerin başlayacağı düzenli olarak karşılıklı seferlerin yapılacağı öğrenilirken, söz konusu seferlerin ardından Kuşadası turizminin daha da hareketleneceği öngörülüyor.

Kuşadası’nın Aydın Büyükşehir Belediyesinin girişimleriyle turizm alanında daha güçlü bir destinasyon haline geleceği, karşılıklı olarak yapılacak seferlerle Kuşadası esnafına da büyük katkı sağlanacağı hedeflenirken, feribot seferlerinin yapılacağını öğrenen Aydınlı ve Egeli vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 22:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER