Aydın’ın Sultanları’na, milli takviye

banner35

AYDIN (İHA) - YENİ SEZON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI, MİLLİ PASÖR ÇAPRAZI DEFNE BAŞYOLCU’YU RENKLERİNE BAĞLADI.

Aydın’ın Sultanları’na, milli takviye

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, milli pasör çaprazı Defne Başyolcu’yu renklerine bağladı.

Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon çalışmalarını sürdürürken transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Başarılı sporcuları kadrosuna katan mavi beyazlı ekip, son olarak Eczacıbaşı forması giyen milli pasör çaprazı Defne Başyolcu ile sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki yetenekli oyuncu, önümüzdeki sezon Aydın ekibi için ter dökecek.

Transfer ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Hoş geldin, Defne Başyolcu. Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız, VNL geniş kadrosunda da yer alan milli pasör çaprazı Defne Başyolcu ile Eczacıbaşı spor kulübünden 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Sporcumuzun başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER