Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın-Muğla Arası Deniz Otobüsü seferlerine başlıyor

banner35

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’YLE İŞBİRLİĞİNE GİDEREK 1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMI'NDA DİDİM-TURGUTREİS-BODRUM ARASI DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİNİ BAŞLATIYOR.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın-Muğla Arası Deniz Otobüsü seferlerine başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi'yle işbirliğine giderek 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nda Didim-Turgutreis-Bodrum arası deniz otobüsü seferlerini başlatıyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlılar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in de katılacağı ilk sefere davet etti. Çerçioğlu, “Bölge turizmine önemli katkı sunacak olan deniz otobüsü seferlerimizi başlatıyoruz. Denizlerimizi daha verimli kullanmanın gerekliliğine yürekten rastlanır. Ulaşımda denizyolunu kullanmak isteyen herkes için seferlerimiz her gün düzenli olarak faydalandı.

Didim D-Marin Yolcu İskelesi'nden 440 kişilik deniz otobüsleriyle gerçekleştirilecek olan seferlerle turizm merkezlerinin arasındaki ulaşım süresi oldukça kısalacak. Özellikle yaz aylarında karayoluyla 3 saate kadar uzayabilen 140 kilometrelik Didim-Bodrum Turgutreis arası ulaşım 1 saatte inecek.

Denizyoluyla ulaşımda yüksek konforun da sağlanacağı seferlerden iki il arasında hem yerli halkın hem de ayrılmasının büyük orandan faydalanması bekleniyor. Aydın-Muğla arası deniz seferlerinin ilki, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in de sunumuyla 1 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'te Didim D-Marin Yolcu İskelesi'nden gerçekleştirilecek. Seferler her gün Didim'den 07.20, 10.20 ve 17.00 saatlerinde, Bodrum'dan ise 12.45 ve 18.45 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2024, 16:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER