Anıl Yetişkin Hukuk Adamıdır Atılan Çamur Tutmaz.

Bu ülkede kim şeffaf  ve devlet kimliği ile halktan ve haktan yana saf tutuyorsa, birileri özellikle eli kalem tutan, halka doğru bilgi aktarma zorunda olan olanlar , birilerinin çıkarları için  harekete geçip yazıp hüküm vermeye davet ediyorlar.

Anıl Yetişkin'in başkanı olduğu Efeler Belediyesi'nde  her odada rüşvet alınıyor iddiası bu belediyeye oy verenlere, o odada görev yapanlara  haksızlıktır! Anıl Yetişkin'e haksızlıktır!

Doğruya sahip çıkmalıyız, çıkanları da taktir etmeliyiz!

Ticaret Odası Başkanı Hakan  ülken ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na bu konuda yazılan çizilene hayır olmaz ve yapmayın diyoruz. Kim bu coğrafya ya taşın üstüne taş koyuyorsa, taşlamayalım aksine taç andıralım.

Defalarca AYTO başkanlığını kazanmış, defalarca Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış bu iki şehrin yöneticilerine  yapmayın bunu, bu yazılanlar hukuk için önemliyse gerekeni yapacaklardır. Kimin milliyetçi olup olmadığına bu halk karar verir. Vicdanlar bu kadar kolay temizlenmiyor!

Demokrasi diyoruz, üst üste  kazananların hakkını sandığa teslim etmiyorsan, burada milliyetçiliği konu etmeyeceğiz.

Çiçeği burnunda hukuk adamı, Mütevazi, alçak gönüllü ve halkın içinde yaşayan birini her odada rüşvet alınıyor diyerek zan altına almak kolay olmuyor. Halkın nabzını tutmak lazım. Hangi şartlarda görev yaptıklarına bakmak gerekmiyor mu? Hukuk esaslı davranmak görevi maniple etmek değil, aksine doğru yoldur. 350 BİN NÜFUSLU EFELER belediyesi hizmet etmesin diye yeterli şartlar oluşturulmuş zaten.

El insaf. Görevde kötü bir şey dönerse bu ilde halk için görev yapan gazeteciler de var! Bunlar da halkın vicdanını rahatlatacak doğru haberlerle ikaz eder gereğini yapar, bu sorumluluk görev yapma adabıdır!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.