Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Genel Başkan Demir”Kabül Etmiyoruz”

STK

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Genel Başkanı Erdal Demir; emeklilerin içinde bulunduğu ekonomik çöküntü ile ilgili açıklamada bulundu.

Tüm Emeklileri Koruma ve Güçlendirme Derneği Genel Başkanı Erdal Demir; emeklilerin içinde bulunduğu ekonomik çöküntü ile ilgili açıklamada bulundu. Emekliler sırtta kambur değil hizmetin başarısını gösteren bir kitle olduğunu vurgulayan Demir sözlerine şu şekilde devam etti;

“Yıllarca peşin vergisini eline geçmeden aylığından kesilmiş, SGK payı aylığı eline geçmeden ödemiş, devletin gösterdiği yurdun her yerinde emek harcamış, Liyakat esaslı çalışmış, önce devlet ve vatan demiş, emekçiler ve sonradan emekliler; bugün devletin karar mercilerinde görev yapan üst düzey yetkililerin bu sınıfı ve kitleyi Ülke ekonomisinin sırtında kambur olarak gösteriyorsa, bu manidar bir açıklama ve yaklaşımdır!

Kabul etmiyoruz bu açıklamaları ve bu nedenlerin arkasına sığınarak verilmeyen haklarımızın kitle mücadelesini yapacağız sonuna kadar!

Emekliler sırtta kambur değil hizmetin başarısını gösteren kitledir! Bu ülke emeklisine sahip çıkmayacak kadar fakir değil aksine satmakla bitmeyen değerlere karşın yemekle doymayan bir kesimin elinden ne çekiyorsa çekiyor! Devletin malına ve geleceğine arkasını dönmeyen emekçi ve emekliler, önce kendi cebini düşünenlere karşı her zaman bir sıfır değil beş sıfır öndedir!

Açlığa yoksulluğa Laik görülen emekli kitlesine sırta kambur gibi görenlere sözümüz var; bu adaletsizlikle başa çıkacak güçteyiz, vatanın değerlerini kendi değerlerinden aşağıda gören cebine düşkünlere karşı mücadelemiz var!

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.