Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Özyeğin" İktidar yolculuğunun mimarları olacağız"

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları’nda kongre için geri sayım sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde adaylığını duyuran Sinem Özyeğin, yaptığı basın açıklaması ile CHP’yi iktidara taşımak için var gücüyle çalışacaklarının sözünü verdi ve destek istedi.

Sinem Özyeğin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"5 Ağustos 2024 günü gerçekleşecek Efeler İlçe Gençlik Kolları kongremiz için adaylığımı daha öncesinde kamuoyu ve sizlerle paylaşmıştım.

31 Mart 2024 seçimlerinden Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan, ülkemizin dört bir yanında, Aydın’da ve Efeler İlçemizde büyük başarılara imza atan Partimizi şimdi de ilk Genel Seçimde iktidara taşımak için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Geçmişten ve geleneklerimizden aldığımız güç ile geleceğe ve iktidar mücadelemize bu ülkenin ve partimizin gençleri olarak var gücümüz ile katkı koyacağız.

Gençlerin hayallerini hedef olarak koyan bir anlayışla Baba Ocağımız Cumhuriyet Halk Parti’mizin yarınlara olan iktidar yolculuğunun mimarları olacağız.

Değerli genç arkadaşlarım; birlikteliğimizin verdiği güç ve enerji ile ortaya koyacağımız projeler Efeler’de ki gençlerimizin mücadelesine ortak olacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için çalışacağız. Gençlerin niteliksiz eğitime maruz kalmadığı, genç işsizliğin son bulacağı, gençlerin gelecek kaygısı taşımadığı bir Türkiye için birlikte kol kola yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gençlerin yüzünün güleceği bir Türkiye için canla, başla yorulmadan çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 5 Ağustos’ta gerçekleşecek Efeler İlçe Gençlik Kolları kongremizde siz değerli genç arkadaşlarımdan Beyaz Liste ile katıldığımız seçimde desteklerinizi bekliyorum. İktidar Gençlerin mücadelesi ile gelecek." ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.