Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Zafer Mahallesi’ne 6 bin metrekare yol yapıldı

NAZİLLİ

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Zafer Mahallesi 1703, 1705 ve 1711 Sokak’ta yapımı tamamlanan yol çalışmalarını yerinde incelerken, mahallede 6 bin metrekare yol yapımı gerçekleştirildi.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Zafer Mahallesi 1703, 1705 ve 1711 Sokak'ta yapımı tamamlanan yol yerinde incelerken, mahallede 6 bin metrekarelik yol inşa ediliyor.

Sabah mesaisine sahada başlayan ve içindeki makam evrak işlerinin ardından yine sahaya inen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Certel ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni açılan yollar yerinde incelendi. Nazilli'de deforme olan eski yollar değişirken, yolu olmayan veriler ise yeni yollar açmak için hızla devam ediyor kaydeden Başkan Tetik; “Zafer Mahallesi Muhtarımla birlikte çalışmalar inceliyoruz. Muhtarımızı birlikte mahallemizi güzelleştirmek, daha yaşanır bir hale getirmek için çabalıyoruz. Bu bölgedeki saha çalışmalarını yaptık, tespit ettik. Kış zamanlarında çamur olmasın diye hızla bu yollar bulduk. 6 bin metrekare burada yol yaptık. Fen İşleri elemanlarımıza, müdürlerimize teşekkür ediyorum. Muhtarımıza yakın takiplerimizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerimiz devam edecek. Bu yollar bütün Nazilli'de yapmak, yolları değiştirmek istiyoruz. Köy yollarımızı, mahalle yollarımızı yapmak istiyoruz. Yavaş yavaş bunların hepsi neyse ki. Bunları yaparken de şimdi olduğu gibi muhtarlarımızla beraberce bu işi yapıyor. Birbirimize destek olarak, Nazillimizi daha güzel, mutlu bir yer haline getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Destek nedeniyle Başkan Tetik ve ekibine teşekkür eden Muhtar Certel ise "Mahallemizin Dallıca ile sınırı olan en son mesafedeyiz. Bu bölgede yolumuz yoktu. Sayın Başkanımıza durumu anlattım. Hemen bu yollarından çalışmalar başladı ve bugün bittik. Her zaman yanımdayım, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.