Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Çocuklarımızı Kim Koruyacak?

GÜNCEL

Çocuklarımızı korumak ülkeyi korumaktır. Çocuklarını iyi yetiştiren kadın, vatana iyi insan yetiştiren annedir. Çocuklarınızı koruyunuz, iyi eğitim evden ve anneden başlar. İyi yetişmiş her çocuk bir gelecektir.

Çocuklarımızı korumak ülkeyi korumaktır. Çocuklarını iyi yetiştiren kadın, vatana iyi insan yetiştiren annedir. Çocuklarınızı koruyunuz, iyi eğitim evden ve anneden başlar. İyi yetişmiş her çocuk bir gelecektir.

Ülkenin geleceğini Aydınlığa taşıyacak çocuklarımızı, geldikleri aydınlık noktaya emek vermeyen emperyalistler kapılarını sonuna kadar açıp, ÜLKELERİNE TAŞIYARAK bizim çocuklarımızdan yüzlerce bilim adamı yetiştiriyorlar.

Biz ne yapıyoruz peki; hala televizyonlara çıkarıp milyonlarca sözde din adamına para ödeyerek “su içersek orucumuz bozulur mu ”sorusuyla, çocuklarımızı, insanımızı düşünebilmeni, doğruyu bulmanın ve idrak etmenin dışında iterek köreltmeye çalışıyoruz.

Ya da gül gibi kız çocuğumuzu boğup bir torbaya koyarak ırmağa gömüyoruz! Şimdi soruyoruz, çocuklarımızı koruyunuz sözümüzden ne anladınız?

Eğitim insanın kendine verdiği emektir. Yani eğitim kişinin kendisiyle başlar. Sonra ilmin yolunu izlersiniz. Bir çocuk kendine emek vermiş, çocuk sahibi olmaya hazır olduğunu bilen annenin elinde büyür! Ne olursa olsun iyi eğitilmiş çocuk hem görgü hem ahlak ve bilgiye açık olandır. Anneler çocuklarını geleceğe hazırlar eğitime gönderirler. Arkalarında koruyucu güç olurlar. Bu gücü gören dışarıdan ve içeriden her türlü kötülük ya uzak duracak ya da hak ettiği tepkiyi görecektir!

Her açıdan eğitimle karanlıklara kapıları kapatıp, aydınlıklara yelken açan çocuklar; ülkemizin geleceği olmayı hak ederler. Ülke yönetimi de bu ilim ve irfan görmeye hazır gencecik beyinleri devletin tüm imkânlarını seferber ederek, eğitim seferberliği yürüten güç olarak bu beyinlerin devlet eliyle teminatı olur!

Bizde durum bu mudur?

Çocuklarımız hangi yaşta cemaatlerin eline düşüyor?

Hangi yaşta bu çocukların gören gözleri görmez edilip, şükür cü gençlik hazırlığı yolculuğuna gönderiliyor?

Çocuklar inanç üzerinden İslam emperyalistlerin çıkar ve amaçlarına hizmet etmeye mecbur bırakılıyor?

Bu karanlık yolculuğa düşmeyen çocuklar ailelerince iyi kontrol edilen çocuklar, beyin göçüne kapılıp vatan hasreti çekerek elin emperyalistlerinin bilgin kaynakları oluyorlar!

Bu ülkeyi yönetenler; beyin göçü için nasıl bir duruş ve korumacılık ortaya koydular?

Dünya kız çocukları gününde anne ve babalara nasıl bir güvence sergilediler? Ülkede koruyamadığımız çocuklarımızın geleceği için nasıl bir hukuk düzeni sergilediler?

Gözlerimizin önünde yaşanan hukuksuzluk bu ülkede güvensizliği doğurmuştur! Her anne ve baba çocukları için endişe içerisindeler! Bu ülkede garip şeyler ve olaylar nasılda birden gelişerek yayılmaya başladı!

Adım başı bir kadın cinayeti ve kadın mezarı! Bu hangi korumacılığın eseridir! Bu olaylar insana politiktir denilecek kadar kafaları kurcalamaya başladı. Gülün Kadınlar inadına gülün en değerli devrim gülmektir! Gülün, karanlıkları şafağa çevirinceye kadar gülün, mücadeleniz demokrasi ve demokrasinin devrimi için güç olacak, aydınlıklara pencere açacak! Gülünnn…

Bakın 80 milyonluk 100 YILIN CUMHURİYET TÜRKİYESİNE…

“ Kumar, uyuşturucu, eğitimsizlik ve inanç istismarı!”

Yetmedi boy boy resimlerde katledilen toplu köpek ölümleri ve sosyal medyada sergilenen bu olayların TÜRKİYE’Yİ dünyaya sergilediği resmine.

 Hayvan sevgisiyle büyümesi gereken çocukların bozulan psikolojilerine adeta şırınga ile enjekte etmekte ne oluyor?

Bu gidişe dur diyecek güç devletin gücüdür! Eyer bu gidişatın bir politik yapılanma ile ilişkisi ve talihsizliği söz konusu ise yine bu gidişata devletin hukuk düzenin koruyucu gücü dur diyecektir!

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.